RETURER

Vi har ingen retur- eller bytesrätt på måttbeställda varor.  Vid köp i BUTIKEN så följer vi distanshandelsavtalslagen och Konsumentverkets riktlinjer. Ta alltid kontakt med oss innan du skickar tillbaka dina varor.

 

Öppet köp och bytesrätt

Du har rätt att byta till annan produkt eller ångra ditt köp (gäller ej måttbeställda varor och REAvaror) inom 14 dagar. Om du skulle ångra ditt köp skickar du ett mail till kontakt@hjartrud.com. Önskar du returnera/byta en vara står du själv för returfrakten. Vid byten skall varan vara oanvänd och returneras i originalförpackning, väl skyddat mot fraktföretagets hantering. Vid byte står du för den nya varans porto. Efter att jag mottagit och kontrollerat varan skickar jag ersättningsvara eller gör en återbetalning av värdet på varan (ej frakt och expeditionsavgift) till ditt konto inom 14 dagar.

 

REKLAMATION

Skulle varan vara skadad eller på något annat sätt defekt, eller om du fått fel vara ber jag dig kontakta mig omedelbart på kontakt@hjartrud.com så att jag kan rätta till felet. Skicka inget i retur innan du kontaktat mig! Vid reklamation står HJÄRTRUD för returkostnaden och ersättningsleveransen sker naturligtvis helt utan kostnad för dig.

 

SKADADE & RETURNERADE PAKET

Hämta inte ut ett skadat paket – gör istället en skadeanmälan till transportföretaget (Posten, DHL  eller Schenker). Ta alltid kontakt med mig om du upptäcker skadan först i efterhand. Släng inte bort det skadade emballaget. Om du inte hämtar ut ditt paket innan det går i retur så faktureras du 400 kronor i hanteringsavgift.